ANTALYA / KEPEZ - Gülgün-Nihat Ömür Ortaokulu

Kas

"24 Kasım Öğretmenler Günü" etkinlikleri kapsamında okulumuzda düzenlemiş olan resim yarışmasında 7/G sınıfı öğrencilerinden Asu ECE KÜSTÜ'nün eseri 1.olmuştur , tebrik ediyor başarılarının devamlı olmasını diliyoruz.

Kas

Okulumuzda düzenlemiş olan "100.YIL CUMHURİYET VE ATATÜRK KONULU RESİM" yarışmasında 7/F sınıfından Tolga KAAN KAYIMCAK 1.olmuştur.

Okulumuzda düzenlemiş olan "100.YIL CUMHURİYET VE ATATÜRK KONULU RESİM" yarışmasında 7/C sınıfından Yağmur RÜSTEMOĞLU 2.olmuştur.

Okulumuzda 5.sınıflar arası düzenlenmiş olan "100.YIL CUMHURİYET VE ATATÜRK KONULU RESİM" yarışmasında Eyyüphan SAMUR 1.olmuştur .

Kendilerini kutluyor başarılarının devamlı olmasını diliyoruz.

Ekm

29 Ekim 2023 Pazar günü okulumuz bahçesinde tüm öğrenci, öğretmen, veli ve misafirlerimizin katılımı ile Cumhuriyetimizin 100. Yılını büyük coşku ve heyecan ile kutladık.